Οικογενειακή υπόθεση

Ο Δημήτρης και ο κ. Κώστας Ρούμπος (η δεύτερη γενιά), συνέχισαν την παρασκευή του ακανέ, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που έμαθαν από τον πατέρα τους. Νερό, ζάχαρη, νισιστέ, καβουρδισμένα αμύγδαλα και ολόφρεσκο κατσικίσιο βούτυρο, είναι τα υλικά που συνθέτουν την ασύγκριτη γεύση του ακανέ και παραμένουν τα ίδια εδώ και 100 χρόνια.

Στο ίδιο εργαστήριο, με το ίδιο μεράκι και αγάπη για τον ακανέ, με την ίδια σχολαστική φροντίδα για την καθαρότητα των υλικών, συνεχίζεται μέχρι σήμερα από διαφορετικά πλέον πρόσωπα(την τρίτη γενιά), η ιστορία του ποιοτι- κού αυτού εδέσματος. Σεμνά, με μόνο τρόπο “διαφήμισης” την ευχαρίστηση και ικανοποίηση του πελάτη, πωλείται ο ακανές “Λαϊλιά” Ρούμπου μόνον από το κατάστημα στην πλατεία Ελευθε- ρίας, ώστε να ελέγχεται η ποιότητα και η φρεσκάδα του μέχρι την τελευταία στιγμή.